Miniarkeologit löysivät Italian metsistä muinaisen palatsin rauniot. Vanha oviaukko johdattaa sisään merkilliseen palatsiin.
Eteissalista nousee portaat jonkinlaiselle sillalle. Sen alla on kenties virrannut joki ammoisina aikoina, mutta nyt se on kuivunut. Siltaa oli vaikea kuvata, mutta se näkyy viimeisessä kuvassa.
Kukahan tällä valtaistuimella on aikoinaan hallinnut? Valtaistuimen eteen on kaatunut patsas ja mennyt kappaleiksi. Ehkä se on esittänyt muinaisaikojen metsän kuningasta.Ylhäältä kukkulalta rauniot näkyvät kokonaisuudessaan. Osa seinää on nähtävästi romahtanut alas jyrkänteeltä (etualalla vasemmalla). Minkähän takia palatsi on alunperin rakennettu niin reunalle? Vai onko maan muoto muuttunut niin paljon aikojen saatossa, ettei rakennus ollut alunperin jyrkänteen reunalla? Pienet arkeologit keksivät erittän todennäköisen selityksen asialle: palatsin etuala on ollut veden peitossa, ja muinaisjärven kuivuttua on muodostunut syvä laakso ja siitä syntyy jyrkänne. Sehän selittäisi myös sillan alla olleen joen, joka on varmaan laskenut järveen. Tai ehkä paikalla on ollut jopa vesiputous?!Jääköhän raunioiden tarina arvoitukseksi... Ehkäpä tutkijat saavat patsaan koottua ja löytävät muita johtolankoja kansasta ja hallitsijasta, joka on palatsin rakennuttanut.