Olen viimeistä päivää täällä Italian pikkukaupungissa, jossa olen viettänyt n. 1,5 kuukautta. Matkustan huomenna Roomaan, jossa vietän muutaman päivän ennen Suomeen paluuta. Roomassa aion kierrellä ja katsella paikkoja, ja käydä mm. lelumuseossa. Aika täällä on ollut mukavaa, rauhallista ja rentouttavaa. Olen pitkästä aikaa ehtinyt lukea kirjoja ihan kunnolla, ja saanut paljon uusia ideoita kaikenlaisiin projekteihin. Nukkekotiaskartelua en ole täällä oikein voinut harrastaa, kun kaikki materiaalit ja työvälineet ovat Suomessa. Olenkin vain kirjoittanut ylös kaikenlaista mitä haluaisin tehdä.

Olen ottanut paljon valokuvia paikallisista kissoista, jotka saavat minut aina hyvälle tuulelle. Ne ovat niinkuin puolikesyjä, niitä ruokitaan, mutta ne eivät oikein kuulu kenellekään. Osa niistä on laihoja, hurjia ja takkuisia, toiset taas lihavia ja siistejä. Nämä kenties ovat jonkun omia. Kissat kiipeilevät ja nukkuvat mitä kummallisimmissa paikoissa, vanhassa kaupungissa on paljon hyviä kissan mentäviä "salakäytäviä". Öisin kuulen kissojen naukuvan kuorossa, tappelevan hurjasti, tai astelevan katolla. Kattoikkunoissani on aina tassunjälkiä. :)

Tässä vähän kuvakoostetta Italian kissoista:
Suurin osa kuvsta on otettu pieneltä piazzalta, jossa katit tuntuvat viettävät suurimman osan ajastaan.
Kukkalaatikko on tämän kissan vakiopaikka.


TassutteluaKissoja jotka suostuivat poseerattaviksi:
Tämä kisu kurkkii toista kissaa kulman takaa. Alemmassa kuvassa köllöttelevä punaruskea kissa on suosikkini. Sitä olenkin kuvannut eniten. Se on jotenkin niin kettumainen ja villi. :)Lisäksi oli paljon muita kissoja, raidallisia ja muita, joista en saanut kuvia. Aina ei ollut kamera mukana tai ne lähtivät karkuun...